WHO WE ARE

Librolicious
Vi är tre passionerade norrlänningar vars liv kretsar kring böcker. Varje sida vi vänder, varje bokstav vi läser, och varje historia vi upplever - det är vår gemenskap. Vi älskar att förlora oss i böckernas värld, oavsett genre, författare, eller tematik.

Vårt team består av tre unika individer, var och en med sina egna läspreferenser. Vi strävar efter att utmana varandras perspektiv och öppna nya litterära världar för varandra. Genom att diskutera och recensera böckerna vi läser, skapar vi en dynamisk och engagerande läsupplevelse för oss själva - och för er, våra följare.

Trots våra olika lässmaker, förenas vi i vår gemensamma passion för läsning. Vi tror att det är i mångfalden och diskussionen som den verkliga magin i läsningen kommer till uttryck.

Välkommen till vår gemenskap, där vi delar vår kärlek till böcker, där vi utforskar nya idéer och perspektiv, och där vi ständigt lär oss, växer och utvecklas genom de historier vi tar del av. Oavsett om du är en erfaren bokälskare eller nybörjare inom läsning, hoppas vi att du hittar inspiration, upptäckter och nöje här hos oss.